Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittu osa-aikaiseksi mediapajan työvalmentajaksi yhteiskuntatieteiden maisteri (mediakasvatus) ja medianomi (AMK) Telma Tuomisto.  

Tuomisto työskentelee myös viestinnän tuntiopettajana Sammon keskuslukiossa. Aiemmin hän on toiminut mm. audiovisuaalisen viestinnän tuntiopettajana Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa sekä editoijana/ tuotantokoordinaattorina Tuotantotalo Werne Oy/Streamteam Nordic Oy:ssä.   

Tuomisto toimii työvalmentajan tehtävässä 16.9.2019 - 30.4.2020.

 

Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittumetalli-kiinteistöpajalle vuorotteluvapaan sijaiseksi insinööri (AMK) Ari Mäkinen (54).

Mäkinen on toiminut aiemmin mm. Patria Aviation Oy:ssä, Kehitys-Parkki Oy:ssä ja Alavuden Kehitys Oy:ssä.

Mäkinen aloittaa tehtävässä 15.4.2019. Hän toimii työvalmentaja Vesa Mäkisen vuorotteluvapaan sijaisena ajan 8.11.2019 asti.

 

Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittu it-pajalle työvalmenta-jaksi insinööri AMK (ohjelmistotekniikka) Tapio Lappalainen.
 
Lappalainen on toiminut aiemmin mm. Valukumpu Oy:ssä, Track4Services Ltd:ssä Lontoossa, Navicron Oy:ssä sekä Sesca Technologies:ssä Oulussa ja Prahassa.
 
Lappalainen aloittaa tehtävässä 24.10.2018. Hän työskentelee osa-aikaisesti 60 % työajalla maanantaista keskiviikkoon määräaikaisesti 28.2.2019 asti.
 
 

Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittu hoivapajan työvalmentajaksi sosionomi AMK Milla Mäki-Karjalainen.

Mäki-Karjalainen on toiminut aiemmin Kalajoen kaupungilla Himangan Palvelukeskuksessa sijaitsevan kuntouttavan työtoiminnan yksikön ohjaajana maaliskuusta 2016. Lisäksi hän on työskennellyt pitkään erilaisissa ohjaajan tehtävissä kehitysvammaisten parissa.

Mäki-Karjalainen aloittaa tehtävässä ma 8.10.2018.