Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittumetalli-kiinteistöpajalle vuorotteluvapaan sijaiseksi insinööri (AMK) Ari Mäkinen (54).

Mäkinen on toiminut aiemmin mm. Patria Aviation Oy:ssä, Kehitys-Parkki Oy:ssä ja Alavuden Kehitys Oy:ssä.

Mäkinen aloittaa tehtävässä 15.4.2019. Hän toimii työvalmentaja Vesa Mäkisen vuorotteluvapaan sijaisena ajan 8.11.2019 asti.

 

Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittu it-pajalle työvalmenta-jaksi insinööri AMK (ohjelmistotekniikka) Tapio Lappalainen.
 
Lappalainen on toiminut aiemmin mm. Valukumpu Oy:ssä, Track4Services Ltd:ssä Lontoossa, Navicron Oy:ssä sekä Sesca Technologies:ssä Oulussa ja Prahassa.
 
Lappalainen aloittaa tehtävässä 24.10.2018. Hän työskentelee osa-aikaisesti 60 % työajalla maanantaista keskiviikkoon määräaikaisesti 28.2.2019 asti.
 
 

Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittu hoivapajan työvalmentajaksi sosionomi AMK Milla Mäki-Karjalainen.

Mäki-Karjalainen on toiminut aiemmin Kalajoen kaupungilla Himangan Palvelukeskuksessa sijaitsevan kuntouttavan työtoiminnan yksikön ohjaajana maaliskuusta 2016. Lisäksi hän on työskennellyt pitkään erilaisissa ohjaajan tehtävissä kehitysvammaisten parissa.

Mäki-Karjalainen aloittaa tehtävässä ma 8.10.2018.

 

Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittu yksilövalmentajan sijaiseksi yhteiskuntatieteiden kandidaatti Kristiina Nippula.
 
Nippula on toiminut aiemmin yksilöohjaajana Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry:ssä 2010-2017.
 
Nippula aloittaa tehtävässä 3.9.2018.