Tampereen kaupungin vuonna 2011 perustama Tampereen Työvalmennussäätiö Syke toteuttaa kuntouttavaa työtoimintaa pitkäaikaistyöttömille 180 asiakkaalle ja ryhmätoimintaa 150 asiakkaalle. Säätiön palveluksessa on tällä hetkellä 18 henkilöä.

Etsimme kasvavaan organisaatioon iloista ja idearikasta

Työvalmentajaa (sisältötuotanto)

Työvalmentajan tehtävänä on

 • uuden sisältötuotantopajan (14-16 asiakasta) luominen ja käynnistäminen
 • opastaa, ohjata ja opettaa asiakkaita sisältötuotannon saloihin
 • pajan toiminnan opinnollistaminen (media-alan perustutkinto)
 • asettaa yhteistyössä yksilövalmentajan kanssa asiakkaalle lyhyen- ja pitkäntähtäimen tavoitteita, seurata ja arvioida niiden toteutumista sekä antaa palautetta asiakkaalle edistymisestä

Henkilöltä edellytämme

 • näyttöjä sosiaaliseen median, verkkojulkaisemisen ja luovan tekstintuotannon osaamisesta
 • soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai toisen asteen tutkintoa ja vahvaa työkokemusta
 • ohjaus-, valmennus- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kehittää omaa työtä
 • ennakkoluulotonta, energistä ja joustavaa työskentelyotetta

Etuina valinnassa ovat

 • monipuolinen viestinnän eri osa-alueiden osaaminen
 • kokemus työllisyydenhoidosta/työpajatoiminnasta ja/tai toiminnasta pitkäaikaistyöttömien kanssa
 • työvalmentajan erikoisammattitutkinto

Tarjoamme

 • mielenkiintoiset työtehtävät
 • toimivat työtilat ja työvälineet sekä pirteät partnerit

Työvalmentajan toimipiste on Tampereella Ajokinkuja 6:ssa. Tehtävä on määräaikainen 1.8.-31.12.2019. Työaika on 60-80 % normaalityöajasta ja palkkaus ao. prosenttiosuus Avainta ry:n TES/SOH:sta (2038,40 e/kk).

Hakemukset ma 24.6.2019 klo 9 mennessä sähköpostitse osoitteella: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sähköpostin otsikkoon teksti ”sisältötuotanto”. Hakuaikaa voidaan tarvittaessa pidentää. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä. Aiemmat hakemukset huomioidaan.  

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Jyrki Koskinen ti-to klo 10-13 numerossa 0400 338024 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittumetalli-kiinteistöpajalle vuorotteluvapaan sijaiseksi insinööri (AMK) Ari Mäkinen (54).

Mäkinen on toiminut aiemmin mm. Patria Aviation Oy:ssä, Kehitys-Parkki Oy:ssä ja Alavuden Kehitys Oy:ssä.

Mäkinen aloittaa tehtävässä 15.4.2019. Hän toimii työvalmentaja Vesa Mäkisen vuorotteluvapaan sijaisena ajan 8.11.2019 asti.

 

Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittu it-pajalle työvalmenta-jaksi insinööri AMK (ohjelmistotekniikka) Tapio Lappalainen.
 
Lappalainen on toiminut aiemmin mm. Valukumpu Oy:ssä, Track4Services Ltd:ssä Lontoossa, Navicron Oy:ssä sekä Sesca Technologies:ssä Oulussa ja Prahassa.
 
Lappalainen aloittaa tehtävässä 24.10.2018. Hän työskentelee osa-aikaisesti 60 % työajalla maanantaista keskiviikkoon määräaikaisesti 28.2.2019 asti.
 
 

Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeessä on valittu hoivapajan työvalmentajaksi sosionomi AMK Milla Mäki-Karjalainen.

Mäki-Karjalainen on toiminut aiemmin Kalajoen kaupungilla Himangan Palvelukeskuksessa sijaitsevan kuntouttavan työtoiminnan yksikön ohjaajana maaliskuusta 2016. Lisäksi hän on työskennellyt pitkään erilaisissa ohjaajan tehtävissä kehitysvammaisten parissa.

Mäki-Karjalainen aloittaa tehtävässä ma 8.10.2018.