Kuva pelipajan työtilasta
 
Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeen Pelipaja on suunnattu e-urheilusta kiinnostuneille ja aktiivisesti pelaaville aikuisille, joiden ikä on 18-30 vuotta. Tavoitteena on kerätä kaksi kymmenen pelaajan ryhmää, jotka valmennetaan pelipajassa joko CS:GO tai DOTA 2-joukkeeksi. CS:GO alkaa elokuun 30. päivä ja DOTA 2 ryhmä lokakuun 14. päivä.
 
Valmennuksen aikana tutustutaan kilpapelaajan menestymisen kannalta tärkeisiin aiheisiin kuten terveelliset elintavat, omasta kunnosta huolehtiminen, joukkuepelaaminen, Fair Play sekä treenaamisessa käytetyt tekniikat. Valmennuspäivät sisältävät teoriaa, liikuntaa sekä käytännön pelaamista.
 
Yksi pajapäivä kestää neljä tuntia ja sisältää ruokatauon. Yksilövalmennuksella tuetaan henkilökohtaista harjoittelua kotona, harjoitussuunnitelman laadinnan ja sen seuraamisen kautta. Toiminnassa noudatetaan Suomen Elektronisen Urheilun liiton antamia ohjeistuksia ja ohjesääntöjä, mm. yhdenvertaisuus ja tasa-arvosuunnitelmaa.
 
Kuva e-urheilutapahtumasta
 
Ensimmäinen 10 henkilön aamutoteutus aloittaa maanantaina 31.8.2020 harjoittelemaan FPS-pelillä (CS:GO). Pelipajan ensimmäisen ryhmän paikallaolopäivät ovat maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-10.00. Kontaktitoteutukseen kuuluu myös liikunta sekä työllistymiseen liittyvät tutustumisretket keskiviikkoisin. Lisäksi Syke tarjoaa mahdollisuudet omaehtoiseen harjoitteluun ja elektronisen kilpapelaamisen yksilövalmennukseen torstaisin. Toinen 10 henkilön ryhmä aloittaa 14.10.2020 iltatoteutuksena (12.00-16.00, pl. Keskiviikko 10-14) harjoittelemaan Moba-pelilä (Dota 2).
 
Ryhmien työpajajakso päättyy peliin toista E-urheilujoukkuetta vastaan tai kisoihin osallistumiseen. Pelipajaan osallistuminen vaatii PC-pelikoneen omistamisen ja jonkin verran kokemusta Counter-Strike: Global Offensive tai DOTA 2-pelistä. Molemmat pelit ovat ilmaispelattavia.
 
Kuva pelipajan laitteistosta
 
Ensimmäisen valmennusjakson tavoitteet ovat elämänhallinta ja toimintakykyä voi jatkaa edistyneellä valmennuksella, jonka tähtäys on kilpapelaamisen opintoihin eteneminen, oman joukkueen perustaminen ja sponsorien hankinta tai pelipaikan hankinta urheiluseuran riveissä.
 
Yhteystiedot:
Työvalmentaja Rami Sihvo
Tampereen Työvalmennussäätiö Syke RY
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044-2604863