Hyvinvointipaja Kirjossa (yksikerroksinen erillinen rakennus, johon kulku ovesta E3-hallin edestä) on monipuolinen kirjo erilaista toimintaa. Paja on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista, liikunnasta, kulttuurista, taiteesta, kierrätyksestä ja käsillä tekemisestä. Aikaisempaa liikunnallisuutta, kulttuurin tuntemusta tai käsityötaitoja ei tarvita, oma innostus riittää.

Pajan toiminta on monipuolista ja asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioon ottavaa. Osallistuja pääsee itsekin vaikuttamaan pajan ohjelmaan. Voimme painottaa liikuntaa, käsitöitä tai kulttuuria ryhmän kiinnostuksenkohteiden mukaan.

  • Otamme mm. selvää ravinnon merkityksestä, jutustelemme kuulumiset, kehitämme luovuuttamme, käymme teatterissa ja taidenäyttelyissä virtuaalisesti, kaivelemme esiin omia voimavarojemme ja etsimme asioita, joissa olemme hyviä tai joita olemme oppineet.
  • Liikunta kotona ja pajalla kuuluu vahvasti ohjelmistoomme ja pyrimmekin kokeilemaan uusia lajeja ja löytämään liikunnan ilon.
  • Työnhakutaitoja on mahdollista hioa tekemällä ansioluettelon, osallistumalla verkkoluentoihin, testaamalla työhaastattelutaitoja ja kehittämällä uusia työelämätaitoja.

Tarjolla on kattaus kaikenlaista höntsäilystä tiukkaan faktaan.

Hyvinvointipaja sijaitsee osoitteessa Ajokinkuja 6, E3-hallin vieressä sijaitsevassa satelliittiluokassa. Kirjossa työskennellään 2–4 päivänä viikossa. Maksuton ruokailu sisältyy neljän tunnin työpäivään.

Jos sinulla on toimiva nettiyhteys sekä älypuhelin, tietokone tai tabletti, olet tervetullut osallistumaan toimintaamme. Mitään muuta ei tarvitse valmiiksi osata.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan kuntouttavan työtoiminnan, ole yhteydessä Pirkanmaan hyvinvointialueen OMA-valmentajaan.

Sinua odotetaan. Tervetuloa!
 
 
Kuva; hyvinvointipajan tiloja
 
Kuva: hyvinvointipajan tiloja