Hyvinvointipaja Kirjossa on monipuolinen kirjo erilaista toimintaa. Paja on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista, liikunnasta, kulttuurista, taiteesta, kierrätyksestä ja käsillä tekemisestä. Aikaisempaa liikunnallisuutta, kulttuurin tuntemusta tai käsityötaitoja ei tarvita, oma innostus riittää.
 
Pajan toiminta on monipuolista ja asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioon ottavaa. Osallistuja pääsee itsekin vaikuttamaan pajan ohjelmaan. Voimme painottaa liikuntaa, käsitöitä tai kulttuuria ryhmän kiinnostuksenkohteiden mukaan.
 
Tavoitteena on parantaa hyvinvointia esimerkiksi saamalla onnistumisen kokemuksia, löytämällä vahvuuksia, oppimalla uutta, tutustumalla luonnon tarjoamiin toimintaympäristöihin, Tampereen kulttuuritarjontaan, matalankynnyksen ulko- ja sisäliikuntamahdollisuuksiin sekä ravitsemukseen. Esimerkiksi joka torstai käymme yhdessä liikkumassa. Pajalla voidaan esimerkiksi valokuvata, herätellä luovuutta, pelata, retkeillä, liikkua monin eri tavoin, vierailla kulttuurikohteissa, virkata, onnistua, laulaa ja tanssia.
 
Osallistujan on mahdollista tutustua käsityö-, hyvinvointi- ja liikunta-aloihin niin työllistymisen kuin opiskelun näkökulmista. Lisäksi on mahdollisuus tutustua Sykkeen muiden pajojen toimintaan ja siirtyä muille Sykkeen kuntouttavan työtoiminnan pajoille (metalli- ja kiinteistö-, hoiva-, it- ja mediapaja) tai muiden toimijoiden erilaisiin palveluihin.
 
Hyvinvointipaja sijaitsee osoitteessa Ajokinkuja 6, E3-hallin vieressä sijaitsevassa satelliittiluokassa. Kirjossa työskennellään kolmena päivänä viikossa. Maksuton ruokailu sisältyy neljän tunnin työpäivään.

Asiakasohjaus pajalle tapahtuu Tampereen kaupungin Työllisyyspalveluiden OMA-valmentajien toimesta sopimalla aloituksesta pajan yksilövalmentajan kanssa.
 
Ole rohkeasti yhteydessä ja tule tutustumaan: Henna Ojala 044 7376938
 
kirjo 3
 
kirjo 4