Hyvinvointipaja Kirjossa on monipuolinen kirjo erilaista toimintaa. Paja on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista, liikunnasta, kulttuurista, taiteesta, kierrätyksestä ja käsillä tekemisestä. Aikaisempaa liikunnallisuutta, kulttuurin tuntemusta tai käsityötaitoja ei tarvita, oma innostus riittää.

Tällä hetkellä me Kirjossa toimimme hybridimallilla. Osa työpäivistä on lähivalmennusta ja osa etänä.

Pajan toiminta on monipuolista ja asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioon ottavaa. Osallistuja pääsee itsekin vaikuttamaan pajan ohjelmaan. Voimme painottaa liikuntaa, käsitöitä tai kulttuuria ryhmän kiinnostuksenkohteiden mukaan.

  • Otamme mm. selvää ravinnon merkityksestä, jutustelemme kuulumiset, kehitämme luovuuttamme, käymme teatterissa ja taidenäyttelyissä virtuaalisesti, kaivelemme esiin omia voimavarojemme ja etsimme asioita, joissa olemme hyviä tai joita olemme oppineet.
  • Liikunta kotona ja pajalla kuuluu vahvasti ohjelmistoomme ja pyrimmekin kokeilemaan uusia lajeja ja löytämään liikunnan ilon.
  • Työnhakutaitoja on mahdollista hioa tekemällä ansioluettelon, osallistumalla verkkoluentoihin, testaamalla työhaastattelutaitoja ja kehittämällä uusia työelämätaitoja.

Tarjolla on kattaus kaikenlaista höntsäilystä tiukkaan faktaan.

Hyvinvointipaja sijaitsee osoitteessa Ajokinkuja 6, E3-hallin vieressä sijaitsevassa satelliittiluokassa. Kirjossa työskennellään 2–4 päivänä viikossa. Maksuton ruokailu sisältyy neljän tunnin työpäivään.

Jos sinulla on toimiva nettiyhteys sekä älypuhelin, tietokone tai tabletti, olet tervetullut osallistumaan toimintaamme. Mitään muuta ei tarvitse valmiiksi osata.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan kuntouttavan työtoiminnan, ole yhteydessä Tampereen kaupungin Työllisyyspalveluiden OMA-valmentajaan tai Sykkeltä Henna Ojalaan 044 737 6938

Sinua odotetaan. Tervetuloa!
 
 
Kuva; hyvinvointipajan tiloja
 
Kuva: hyvinvointipajan tiloja