Etätyöskentely Hyvinvointipaja Kirjossa:

Etätyöskentelyvaiheen aikana Hyvinvointipajalla keskitytään tekemään kotona tehtäviä, jotka edistävät hyvinvointia. Otamme selvää ravinnon merkityksestä, teemme liikuntaharjoituksia, jutustelemme kuulumiset, kehitämme luovuuttamme, käymme teatterissa ja taidenäyttelyissä virtuaalisesti, kaivelemme esiin omia voimavarojemme ja etsimme asioita, joissa olemme hyviä tai joita olemme oppineet. Tarjolla on kattaus kaikenlaista höntsäilystä tiukkaan faktaan.

Työskentelemme kolmena päivänä viikossa pääsääntöisesti tiistaista torstaihin klo 9-13

  • Tiistaisin teemana hyvinvointiin, liikuntaan ja ulkoiluun liittyvät aiheet
  • Keskiviikkoisin matkaamme luentoryhmän mukana johonkin uuteen aiheeseen
  • Torstaisin annamme luovuuden kukkia esim. maalaten, virkaten tai valokuvaten

Etäpäivästä saa kulukorvauksen (9€) työmarkkinatuen lisäksi. Ruokailua emme pysty poikkeustilan vuoksi valitettavasti järjestämään.

Jos sinulla on toimiva nettiyhteys sekä älypuhelin, tietokone tai tabletti, olet tervetullut osallistumaan toimintaamme. Mitään muuta ei tarvitse valmiiksi osata.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan etäkuntouttavan työtoiminnan, ole yhteydessä työllisyyspalveluiden OMA-valmentajaasi tai Sykkeltä Henna Ojalaan 044 737 6938

----------
 
Hyvinvointipaja Kirjossa on monipuolinen kirjo erilaista toimintaa. Paja on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista, liikunnasta, kulttuurista, taiteesta, kierrätyksestä ja käsillä tekemisestä. Aikaisempaa liikunnallisuutta, kulttuurin tuntemusta tai käsityötaitoja ei tarvita, oma innostus riittää.
 
Pajan toiminta on monipuolista ja asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioon ottavaa. Osallistuja pääsee itsekin vaikuttamaan pajan ohjelmaan. Voimme painottaa liikuntaa, käsitöitä tai kulttuuria ryhmän kiinnostuksenkohteiden mukaan.
 
Tavoitteena on parantaa hyvinvointia esimerkiksi saamalla onnistumisen kokemuksia, löytämällä vahvuuksia, oppimalla uutta, tutustumalla luonnon tarjoamiin toimintaympäristöihin, Tampereen kulttuuritarjontaan, matalankynnyksen ulko- ja sisäliikuntamahdollisuuksiin sekä ravitsemukseen. Esimerkiksi joka torstai käymme yhdessä liikkumassa. Pajalla voidaan esimerkiksi valokuvata, herätellä luovuutta, pelata, retkeillä, liikkua monin eri tavoin, vierailla kulttuurikohteissa, virkata, onnistua, laulaa ja tanssia.
 
Osallistujan on mahdollista tutustua käsityö-, hyvinvointi- ja liikunta-aloihin niin työllistymisen kuin opiskelun näkökulmista. Lisäksi on mahdollisuus tutustua Sykkeen muiden pajojen toimintaan ja siirtyä muille Sykkeen kuntouttavan työtoiminnan pajoille (metalli- ja kiinteistö-, hoiva-, it- ja mediapaja) tai muiden toimijoiden erilaisiin palveluihin.
 
Hyvinvointipaja sijaitsee osoitteessa Ajokinkuja 6, E3-hallin vieressä sijaitsevassa satelliittiluokassa. Kirjossa työskennellään kolmena päivänä viikossa. Maksuton ruokailu sisältyy neljän tunnin työpäivään.

Asiakasohjaus pajalle tapahtuu Tampereen kaupungin Työllisyyspalveluiden OMA-valmentajien toimesta sopimalla aloituksesta pajan yksilövalmentajan kanssa.
 
Ole rohkeasti yhteydessä ja tule tutustumaan: Henna Ojala 044 7376938
 
kirjo 3
 
kirjo 4