Etätyöskentely Ryhmätoiminnassa:

Etätyöskentelyvaiheen aikana Kiitopaja ja Oma elämä toteutuvat yhtenäisenä yksipäiväisenä verkkoluentopohjaisena etätoteutuksena.

Ryhmässä käsitellään arkielämään ja omaan hyvinvointiin liittyviä asiakokonaisuuksia. Aiheisiin liittyvien infojen, esitysten ja luentojen lisäksi teemme yhdessä erilaisia käytännön harjoituksia. Pyrimme tarjoamaan luentoja mahdollisimman erilaisista aiheista, jotta voit löytää oman kiinnostuksen aiheen monista vaihtoehdoista.

Kokoonnumme etätyöskentelyalustalle yhtenä päivänä viikossa, neljä tuntia päivässä pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 9-13.

Etäpäivästä saa kulukorvauksen (9€) työmarkkinatuen lisäksi. Ruokailua emme pysty poikkeustilan vuoksi valitettavasti järjestämään. On tärkeää, pitää itsensä aktiivisena koronatilanteen rajoituksista huolimatta, siksi haluamme järjestää mahdollisimman monelle kuntouttavassa työtoiminnassa olevalle kerran viikossa mahdollisuuden sosiaalisiin etäkontakteihin ja piristystä päivään.

Päivän kulku:
9:00 kirjautuminen etätyöskentelyalustalle
9:15–12:00 päivän aiheen esittely ja siihen liittyvien harjoitusten teko.
12:00–13:00 työskentelypäiväkirjan täyttäminen

Jos sinulla on toimiva nettiyhteys sekä älypuhelin, tietokone tai tabletti, olet tervetullut osallistumaan toimintaamme. Mitään muuta ei tarvitse valmiiksi osata. Me neuvotaan kyllä.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan luentoryhmässä, ole yhteydessä työllisyyspalveluiden OMA-valmentajaasi tai Sykkeltä Johanna Ihoseen 044 491 8660 tai Henna Ojalaan 044 737 6938.

-----------

Kiitopajalla käydään yhtenä päivänä viikossa (ma tai ti) klo 9-13. Kiitopajan toiminta toteutetaan osoitteessa Ajokinkuja 6, E-hallien vieressä sijaitsevassa satelliittiluokassa eli noin 50 m2 monitoimitilassa.
 
Pajan toiminta on monipuolista ja asiakkaiden erilaiset tarpeet hyvin huomioivaa. Ryhmässä tuetaan osallistujien osallisuutta ja elämänhallintaa, edistetään arjen hyvinvointia ja pyritään löytämään seuraava askel eteenpäin omassa elämässä. Toimintamuotoina ryhmässä ovat muun muassa erilaiset luennot ja ryhmätyöt, ulkoilu ja liikunta, luontoavusteinen toiminta, käsi- ja askartelutyöt, tutustumiskäynnit eri yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin sekä vierailut Tampereen kulttuurikohteisiin. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus tutustua Sykkeen muiden pajojen toimintaan ja siirtyä Sykkeen kuntouttavan työtoiminnan pajoille (puu- ja pintakäsittely-, metalli- ja kiinteistö-, hoiva-, it- ja mediapaja) tai muiden toimijoiden erilaisiin palveluihin.
 
Asiakasohjaus pajalle tapahtuu Tampereen kaupungin Työllisyyspalveluiden OMA-valmentajien toimesta sopimalla aloituksesta pajan yksilövalmentajan kanssa. Asiakasohjaus voi tapahtua myös tutustumiskäynneiltä.
 
kiito 1
 
kiito 2