Ryhmässä käsitellään arkielämään, työelämätaitoihin ja omaan hyvinvointiin liittyviä asiakokonaisuuksia. Aiheisiin liittyvien infojen, esitysten ja luentojen lisäksi teemme erilaisia käytännön harjoituksia ja tutustumisretkiä. Pyrimme tarjoamaan luentoja mahdollisimman erilaisista aiheista, jotta voit löytää oman kiinnostuksen aiheen monista vaihtoehdoista.

Ryhmä sopii hyvin sinulle, jos haluat testata omaa jaksamistasi aloittamalla kevyesti yhtenä päivänä viikossa. Oma elämä -ryhmästä voi jatkaa esimerkiksi Sykkeen useamman päivän pajoille, muuhun kuntouttavaan työtoimintaan, työkokeiluun, palkkatukitöihin jne.

Oma elämä -ryhmä kokoontuu yhtenä päivänä viikossa, neljä tuntia päivässä pääsääntöisesti torstaisin klo 9-13. Toimimme tällä hetkellä hybridimallilla, mikä tarkoittaa sitä, että osa päivistä on lähivalmennusta ja osa verkkoluentopohjaisia etätoteutuksia.

Työskentelypäivästä saa kulukorvauksen (9€) työmarkkinatuen lisäksi.

Esimerkki etäpäivän kulku:
9:00 kirjautuminen etätyöskentelyalustalle
9:15–12:30 päivän aiheen esittely ja siihen liittyvien harjoitusten teko.
12:30–13:00 työskentelypäiväkirjan täyttäminen

Lähipäivissä käymme tutustumassa erilaisiin kohteisiin.

Jos sinulla on toimiva nettiyhteys sekä älypuhelin, tietokone tai tabletti, olet tervetullut osallistumaan toimintaamme. Mitään muuta ei tarvitse valmiiksi osata. Me neuvotaan kyllä.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan luentoryhmässä, ole yhteydessä työllisyyspalveluiden OMA-valmentajaasi.