Etätyöskentely Ryhmätoiminnassa:

Etätyöskentelyvaiheen aikana Kiitopaja ja Oma elämä toteutuvat yhtenäisenä yksipäiväisenä verkkoluentopohjaisena etätoteutuksena.

Ryhmässä käsitellään arkielämään ja omaan hyvinvointiin liittyviä asiakokonaisuuksia. Aiheisiin liittyvien infojen, esitysten ja luentojen lisäksi teemme yhdessä erilaisia käytännön harjoituksia. Pyrimme tarjoamaan luentoja mahdollisimman erilaisista aiheista, jotta voit löytää oman kiinnostuksen aiheen monista vaihtoehdoista.

Kokoonnumme etätyöskentelyalustalle yhtenä päivänä viikossa, neljä tuntia päivässä pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 9-13.

Etäpäivästä saa kulukorvauksen (9€) työmarkkinatuen lisäksi. Ruokailua emme pysty poikkeustilan vuoksi valitettavasti järjestämään. On tärkeää, pitää itsensä aktiivisena koronatilanteen rajoituksista huolimatta, siksi haluamme järjestää mahdollisimman monelle kuntouttavassa työtoiminnassa olevalle kerran viikossa mahdollisuuden sosiaalisiin etäkontakteihin ja piristystä päivään.

Päivän kulku:
9:00 kirjautuminen etätyöskentelyalustalle
9:15–12:00 päivän aiheen esittely ja siihen liittyvien harjoitusten teko.
12:00–13:00 työskentelypäiväkirjan täyttäminen

Jos sinulla on toimiva nettiyhteys sekä älypuhelin, tietokone tai tabletti, olet tervetullut osallistumaan toimintaamme. Mitään muuta ei tarvitse valmiiksi osata. Me neuvotaan kyllä.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan luentoryhmässä, ole yhteydessä työllisyyspalveluiden OMA-valmentajaasi tai Sykkeltä Johanna Ihoseen 044 491 8660 tai Henna Ojalaan 044 737 6938.

-------

Oma elämä, parempi arki -ryhmätoiminta on kuntouttavaa työtoimintaa. Ryhmään osallistutaan yhtenä päivänä viikossa, neljä (4) tuntia päivässä pääsääntöisesti tiistaina, torstaina tai perjantaina klo 9-13.

Ryhmässä käsitellään arkielämään ja omaan hyvinvointiin liittyviä asiakokonaisuuksia. Aiheisiin liittyvien infojen, esitysten ja luentojen lisäksi teemme yhdessä erilaisia käytännön harjoituksia.

Ohjelmaan kuuluu myös tutustumiskäyntejä eri palveluntuottajilla ja vierailuja Tampereen kulttuurikohteissa. Ryhmässä tuetaan kunkin osallistujan arjen hyvinvointia ja henkilökohtaista työllistymispolkua. Tavoitteena on, että osallistuja löytää omaan tilanteeseensa sopivia ja tarpeitaan vastaavia palveluita.

Ohjautuminen toimintaan tapahtuu Tampereen kaupungin Työllisyyspalvelujen OMA-valmentajien kautta.