Työskentely Ryhmätoiminnassa:

Hybridityöskentelyvaiheen aikana Oma elämä -ryhmä toteutuu yksipäiväisenä toteutuksena.  Osa päivistä on lähivalmennusta ja osa verkkoluentopohjaisia etätoteutuksia.

Ryhmässä käsitellään arkielämään ja omaan hyvinvointiin liittyviä asiakokonaisuuksia. Aiheisiin liittyvien infojen, esitysten ja luentojen lisäksi teemme yhdessä erilaisia käytännön harjoituksia ja tutustumisretkiä. Pyrimme tarjoamaan luentoja mahdollisimman erilaisista aiheista, jotta voit löytää oman kiinnostuksen aiheen monista vaihtoehdoista.

Ryhmä kokoontuu yhtenä päivänä viikossa, neljä tuntia päivässä pääsääntöisesti torstaisin klo 9-13.

Etäpäivästä saa kulukorvauksen (9€) työmarkkinatuen lisäksi.

Esimerkki etäpäivän kulku:
9:00 kirjautuminen etätyöskentelyalustalle
9:15–12:00 päivän aiheen esittely ja siihen liittyvien harjoitusten teko.
12:00–13:00 työskentelypäiväkirjan täyttäminen

Lähipäivissä käymme tutustumassa erilaisiin kohteisiin.

Jos sinulla on toimiva nettiyhteys sekä älypuhelin, tietokone tai tabletti, olet tervetullut osallistumaan toimintaamme. Mitään muuta ei tarvitse valmiiksi osata. Me neuvotaan kyllä.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan luentoryhmässä, ole yhteydessä työllisyyspalveluiden OMA-valmentajaasi tai Sykkeltä Henna Ojalaan 044 737 6938

-------

Oma elämä, parempi arki -ryhmätoiminta on kuntouttavaa työtoimintaa. Ryhmään osallistutaan yhtenä päivänä viikossa, neljä (4) tuntia päivässä pääsääntöisesti tiistaina, torstaina tai perjantaina klo 9-13.

Ryhmässä käsitellään arkielämään ja omaan hyvinvointiin liittyviä asiakokonaisuuksia. Aiheisiin liittyvien infojen, esitysten ja luentojen lisäksi teemme yhdessä erilaisia käytännön harjoituksia.

Ohjelmaan kuuluu myös tutustumiskäyntejä eri palveluntuottajilla ja vierailuja Tampereen kulttuurikohteissa. Ryhmässä tuetaan kunkin osallistujan arjen hyvinvointia ja henkilökohtaista työllistymispolkua. Tavoitteena on, että osallistuja löytää omaan tilanteeseensa sopivia ja tarpeitaan vastaavia palveluita.

Ohjautuminen toimintaan tapahtuu Tampereen kaupungin Työllisyyspalvelujen OMA-valmentajien kautta.