Metalli- ja kiinteistöpaja huolehtii erilaisten kuljetusten ja logistiikan toimivuudesta Sykkeen muilla pajoilla. Lisäksi tehtäviin kuuluu erilaisia huolto- ja pihatöitä sekä pienkonekorjausta.
 
Pajan koneet, laitteet ja käsityökalut mahdollistavat monipuolisen rautarakennetöiden sekä hitsauksen opettelun ja harjoittelun. Tampereen kaupunki yhteistyökumppanina ja tilaajana takaa pajalle töiden perusrungon, mm. jääkiekko- ja jalkapallomaalien valmistus ja vuosittaiset huollot sekä erilaisten puistonpenkkien metalliosien valmistus kuuluvat vuosittaiseen ja jatkuvaan tilauskantaan.
 
Käytössä on henkilöauto, pakettiauto ja trukki, jotka vaativat asianmukaiset ajoluvat. Pajalla tehdään myös pienimuotoisia muuttoja pakettiautolla.
 
Pajalla opitaan hallitsemaan työelämän eri lainalaisuuksia, kuten säännöllisyys työaikojen suhteen, toisten huomioon ottaminen ja työturvallinen työskentely työyhteisössä. Työturvallisuus korostuu etenkin koneisiin ja laitteisiin perehdyttämisessä ja niiden oikeaoppisessa käytössä.

Kuntoutuminen ja oppiminen toteutuvat töitä tekemällä, valmennuksessa otetaan huomioon valmentautujan yksilölliset tavoitteet. Työ-, yksilö- ja työhönvalmentaja auttavat selkeyttämään koulutus- ja työllistymistavoitteita ja kannustavat liikunnan, kulttuurin ja erilaisten sosiaalisten tapahtumien kautta arjen hallintaan.
 
Metalli- ja kiinteistöpajalle voi hakea ympäri vuoden.
 
kiinteistonhuolto
 
 
metalli 1300x867